Diensten.

AANBOUW & UITBOUW & DAKOPBOUW​

Een aanbouw biedt ontzettend veel mogelijkheden. Daarbij zijn er vele soorten uitbouw. We kunnen je huis groter maken met een aanbouw of serre, of zelfs een verdieping plaatsen op je bestaande aanbouw.

BADKAMER renovatie

Je wilt je badkamer verbouwen of renoveren, een nieuwe badkamer kopen, of misschien alleen je toilet verbouwen. Het is een omvangrijke en kostbare klus die weinig mensen zelf tot een goed einde kunnen brengen.

STUC EN SCHILDERWERK

De juiste stukadoor voor u  kan u zeer veel voordelen geven. Als het gaat om stucwerk dan zijn er bepaalde zaken waar iedereen belang bij heeft. Het meest voor de hand liggende is natuurlijk dat u een zeer goede kwaliteit mag verwachten.

Nieuwbouw

Wij brengen het ontwerp- en bouwproces helder in beeld, stap voor stap. En werken samen toe naar het ultieme doel, de realisatie van je droomhuis! Maak vandaag nog een vrijblijvend afspraak met onze adviseur. Een nieuwbouw woning bouwen start met een lekkere kop koffie!

Metselwerk

Hadra metselwerken is niet alleen gespecialiseerd in metselwerken maar ook voegwerken en het verlijmen van kalkzandsteenblokken voor het realiseren van muren maken deel uit van ons dienstenpakket

tegelwerk

Hadra Tegelwerken is inzetbaar voor het zetten van vloer- en wandtegels van onder andere toiletten, badkamers, keukens en zelfs zwembaden. Elke ruimte werken we tot in detail af.